Analiz yaptırmak için izlenecek yol

Örneklerinin analizlerini yaptırmak isteyenlerin Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölüm Sekreterliği'ne gelerek izlemesi gereken adımlar:

1 - Sekreterlikte "Analiz Talep Formu" doldurulması gerekmektedir.

2 - Örnek, kabul edilmeden önce numuneyi getiren kişiye istenilen analiz bedelinin E.Ü. Ziraat Fakültesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü'ne elden yatırması veya döner sermaye hesabına havale/eft yaptırılması sağlanır. Analiz ücreti yatırılmayan numune laboratuvarımızca kabul edilmemektedir.

3 - Getirilen numunenin yapılacak analizin özelliğine göre uygunluğu kontrol edilir.

4 - İstenilen analizleri tamamlanan numunenin raporu hazırlandıktan sonra rapor elden, posta veya kargo yoluyla teslim edilir.

Not: Havale ya da eft yaparken açıklama olarak "Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü toprak/bitki/su/gübre analiz bedelidir." yazmayı unutmayınız.

E.Ü. Ziraat Fakültesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Hesap Bilgileri

T.C. ZİRAAT BANKASI EGE TIP ŞUBESİ

Banka Şube Kodu: 1446

IBAN NO: TR11 0001 0014 4607 2168 9350 22