İkinci sınıf öğrencilerimizin gözünden bölümümüz

Sevgili Gençler,

YKS-2020 sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tatlı bir telaşa kapılacaksınız. Hayatınıza yön vermek, geleceğinizi şekillendirmek için en iyisini isteyeceksiniz. Bu sizlerin en doğal hakkı. Doğayı, tarımı ve üretmeyi seviyorsanız ve bunu bir yaşam biçimi olarak kabul ediyorsanız sizleri bölümümüzde görmekten büyük bir kıvanç duyacağımızdan emin olunuz. Yıllardır nitelikli Ziraat Mühendisi yetişen bu eğitim yuvasında değerli akademisyenler, laboratuvarlar, kütüphane ve diğer araştırma imkanları sizleri beklemektedir. Sizler için bu eseri ortaya koyan ve düşüncelerini samimiyetle yansıtan öğrencilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Bölümümüz tanıtım filmini de buradan seyredebilirsiniz sevgili gençler. Emeklerinizin karşılığını almanızı dileyerek, sizleri sevgiyle selamlıyorum. Görüşmek üzere.

Prof. Dr. Nilgün Saatçı Mordoğan

Bölüm Başkanı